Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő köszönetnyilvánítása

A koronavírus világjárvány miatt nehéz évet tudunk magunk mögött. Köszönet illeti a védekezésben résztvevőket, akik az embert próbáló helyzetekben tudtak segítséget nyújtani! Köszönet mindenkinek, aki akárcsak a fegyelmezett viselkedésével is részt vállalat a küzdelemben! Mindannyiunknak egy kialakult, új életformához kellett alkalmazkodnia. Nehéz időszakot élünk most, de az élet nem állhat meg. A kitűzött célokat, a sikeres pályázatokat, beruházásokat – a járványügyi előírások betartása mellett is – meg kell valósítani.
Az éves munkánknak kézzel fogható eredményei vannak, melyek minden településen szemmel láthatóak. Ezekre a közösen elért eredményekre büszkék lehetünk, s reménnyel tölt el mindannyiunkat – ebben a legnehezebb helyzetben is, – hogy közösen képesek vagyunk eredményeket elérni. Azon dolgozunk, hogy térségünk valamennyi polgára nyugodt, biztonságos körülmények között élje mindennapjait. Ezt segítik a térségünkben megvalósult beruházások. (Óvodák, bölcsődék, iskolák építése, felújítása, utak, járdák, kerékpárutak, felújítása megépítése, játszóterek, parkok, sportpályák kialakítása, munkahelyek megőrzése.)
Tisztelettel köszönöm térségünk valamennyi lakosának a járványügyi helyzet miatt a türelmet, az együttműködést. Most legfontosabb szeretteink egészsége és biztonsága.
Áldott, meghitt, békés Karácsonyi Ünnepet, és egészségben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenki számára!

 

 

dr. Simon Miklós
országgyűlési képviselő

 

Skip to content